Prodyšné tenisky

textilni tenisky - copy_1

textilni tenisky - copy_2

textilni tenisky - copy_3

Nejlepšími modely pro úzké nohy a úzké kotníky jsou prodyšné textilní Bobux Scamp, Affenzahn Knit a Affenzahn Cotton. 

textilni tenisky - copy_4

Jsou to jedny z nejlehčích bot na trhu, vyrábí se pouze do velikosti 22 a jsou nejlepší volbou pro začínající i pokročilé chodce. Bobox Xplorer Scamp jsou jedničky na trhu, bezkonkurenční svou vahou, lehkostí, krásně drží na noze díky gumičce. Jsou opravdu skvělý.

textilni tenisky - copy_5

Affenzahn Knit sedí o něco lépe na užší nohy než druhý model Cotton. Jsou vhodné na opravdu úzké nohy a sedí i na opravdu velmi úzkou patu. Jsou nízké v nártu, takže doporučuji na úzké nárty a celkově úzké nohy.

textilni tenisky - copy_6

Jsou prostornější v nártu i patě než Cotton, ne o moc, ale o trochu ano, ale také sedí hezky na úzké nohy a i na normální nohu.

textilni tenisky - copy_7

textilni tenisky - copy_8

Mít normální nohu je super, není moc úzká ani moc široká, pata není úzká, nárt není extra vysoký. Je to taková noha, které sedne většina bot, kromě vyloženě úzkých či širokých :-) 

textilni tenisky - copy_9

textilni tenisky - copy_4

Bobux Scamp jsou vynikající volbou, ale dělají se bohužel jen do 22. Ale jsou jedničkou na trhu jak pro první krůčky, tak pokročilé chodce zejména díky tomu, jak jsou lehké a ohebné. Dají se nosit i naboso a jsou super.

textilni tenisky - copy_13

Bobux Aktiv jsou lehké a měkké botičky, které jsou vhodné i pro první krůčky. Je do nich potřeba vyšší nárt a nebo baculatější nožka, nejsou vhodné na vyloženě nízké nárty nebo úzké paty. Díky elastickému lemu se hezky přizpůsobí noze a zároveň pěkně větrají.

textilni tenisky - copy_10

Jan and Jul prodyšné tenisky. Přestože se nejspíše nejedná o barefoot model díky kulatější špičce a možná trošku vyšší podrážce, tak jsou velmi oblíbenými letními teniskami. Mohou se prát v pračce a jsou vhodné do moře i do vody. Jsou lehoučké, měkoučké, noha v nich krásně dýchá. A za mě je ta špička tvarovaná hezky na normální nohy, které nejsou vyloženě široké, aby byly prsty utlačované. Mají praktický okop, což je super.

textilni tenisky - copy_12

Úžasné lehké měkké prodyšné letní tenisky vhodné na normální a průměrné nohy. Snesou i lehce vyšší nárt. Drobnou nevýhodou možná bude, že nemají okop, jsou úplně nové a jsem velmi zvědavá, jaké na ně letos budou ohlasy.

textilni tenisky - copy_6

Affenzahn tenisky, lehké měkké prodyšné, vhodné na normální nohy a normální či nižší nárty.

textilni tenisky - copy_11

Jedná se o jedny z nejlehčích bot na trhu od velikosti 22 (lehčí jsou do této doby Bobux Xplorer). Jsou opravdu velmi lehké, měkké a ohebné. Jsou prostorné v prstech. Jsou vhodné na normální průměrné nohy a nárty. Jsou vhodné na normální patu. 

textilni tenisky - copy_14

textilni tenisky - copy_15

textilni tenisky - copy_16

Bedy mají několik druhů prodyšných tenisek. Jsou hodně široké v prstové části, ale nejsou moc prostorné v nártu. Jsou na nižší či normální nárt. Na vyloženě hodně baculatou nohu vhodné nejsou. Je několik druhů a různých textilních materiálů, ale všechny jsou prodyšné. Jsou na normální patu, nejsou v patě zúžené.

textilni tenisky - copy_17

Prodyšné tenisky Jan and Jul, nejedná se o barefoot model díky kulatěji tvarované špičce a vyšší podrážce. Jsou ale velice lehké, měkké, ohebné. Jsou prostorné v nártu a vhodné na baculaté nožičky s vyššími nártíky. 

textilni tenisky - copy_18

textilni tenisky - copy_19

textilni tenisky - copy_21

Lehké měkké první botičky. Jsou z textilu a jsou prodyšné a vhodné jak na první krůčky, tak pro pokročilé chodce. Vyrábí se jen do velikosti 22. 

Jsou dost prostorné v nártu a zároveň jsou zúžené v patě.

textilni tenisky - copy_22

Fare navazující textilní tenisky od velikosti 23. Jsou už tužší a pevnější než kolekce do velikosti 22. A změna je také v nártu, nejsou moc prostorné a jsou vhodné na nižší či normální nárt.

textilni tenisky - copy_20

Tenisky Baby bare jsou kombinace kůže a textilu. Jsou super na ploutvičky s normálním či nižším nártem. Jsou široké v prstech a zúžené v patě.

 

 

 

Zpět do obchodu